Masterclass Talent Coaching (Metaprogramma’s)

Hoe kan ik mijn personeel zo inzetten dat ik betere resultaten boek? Hoe kan ik als werkgever ervoor zorgen dat al mijn personeel gemotiveerd aan de werkdag begint? Hoe kom ik erachter waar de ware talenten van mijn personeel liggen en hoe weet ik zeker dat ik de juiste persoon heb aangenomen?

Dit zijn allemaal belangrijke vragen in een economie die nog niet helemaal stabiel is. Werkgevers kunnen het zich niet meer veroorloven om winst te laten liggen en ellenlange sollicitatieprocedures te volgen. Of u nu een heel nieuw team samen wilt stellen of een nieuw persoon zoekt voor een openstaande functie binnen uw bedrijf, door het volgen van deze Masterclass kunt u altijd de goede keuze maken.

U leert de ware talenten van uw personeel te achterhalen en ze op precies de goede plek in te zetten. Ook leert u hoe u een uitgebalanceerd team samen kunt stellen en welke sollicitant het beste geschikt is voor die openstaande functie.

Hierdoor kan uw bedrijf efficiënter werken en betere resultaten boeken, verschijnt uw personeel met een glimlach op het werk en kunt u sollicitatieprocedures flink verkorten. Allemaal voordelen die zeker in deze tijd heel goed van pas komen.

Tijdens deze Masterclass leert u sterker waar te nemen en lichaamstaal beter te doorgronden. Ook leert u hoe u de goede vragen kunt stellen om precies de juiste mensen om u heen te verzamelen.

U kunt het zich niet veroorloven om deze Masterclass te missen

De Masterclass wordt verdeeld over 4 dagen.
De investering voor deze Masterclass bedraagt €880,- in totaal.
Dit is inclusief een overheerlijke lunch en lesmateriaal.