HNLP Master Practitioner

U heeft de hNLP Practitioner gevolgd en u wilt meer. Met de hNLP Master Practitioner bekwaamt u zich verder in hNLP technieken. U gaat een stap dieper en dat helpt u om nog meer uit uw zelf halen. Deze opleiding kunt u ook gebruiken in uw professionele ontwikkeling, bijvoorbeeld in het werken en begeleiden van mensen of als coach.

De hNLP Master Practitioner Opleiding is speciaal ontwikkeld voor mensen die hun communicatieve vaardigheden nog verder willen ontwikkelen en verdiepen, nadat ze de hNLP Practitioner opleiding hebben afgerond.

De hNLP Master Practitioner  kan helpen om beter om te gaan met belangrijke niveaus waarop mensen hun denken en gedrag baseren zoals, missie, visie, identiteit, gedrag, normen en waarden.

De opleiding

De twee belangrijkste onderwerpen die tijdens de opleiding afzonderlijk behandeld worden zijn metaprogramma’s en modelleren.

Metaprogramma’s zijn denkpatronen waarmee iemands interne proces, stemming en gedrag nauwkeurig kunnen worden voorspeld en gedragsstijlen kunnen worden onderscheiden.

Met modelleren bedoelen wij hoe de vaardigheden van een expert kunnen worden overgenomen en eigen gemaakt kunnen worden.

Dit alles wordt op basis van cases uit de praktijk verhelderd. Theorie en praktijk sluiten goed op elkaar aan, waardoor de opgedane kennis direct kan worden toegepast. Tijdens de opleiding wordt er in kleine groepen gewerkt om deze cases uit te werken en te analyseren.

In het opleidingsprogramma komen onder andere aan bod:

  • Metaprogramma’s
  • Beeldend taalgebruik ( metaforen)
  • Hanteren van logische niveaus
  • Identiteitsbewustzijn
  • Hanteren van innerlijke conflicten
  • Modelleren van bijzondere vermogens
  • Visie, normen en waarden
  • Observatie van non-verbale reacties

Als toevoeging op de normale hNLP en NLP inhoud, bieden wij u kwalitatief zeer hoogstaande opleidingen aan, doordat wij constant in verbinding staan met vooraanstaande trainers over heel de wereld.

U ervaart daardoor het neusje van de zalm op het gebied van coachen en communicatie. Al deze vaardigheden kunnen nuttig zijn voor enkel uw persoonlijke leven, maar ze kunnen ook worden toegepast op uw professionele leven. Of u nu een coach bent, werknemer of werkgever. Met deze opleiding wint u op alle vlakken uw leven!

De opleiding wordt verdeeld over 15 dagen inclusief 2 dagen examen. De tijden zijn van 10.00 uur tot 17.30 uur. De investering bedraagt €2680,- dit is inclusief lesmateriaal en lunch. Wilt u vrijblijvend meer informatie? Neem dan contact met ons op.