Hypnotherapie Eindhoven

Wat is Hypnotherapie en wanneer wordt dit ingezet?

In de geestelijke gezondheidszorg kan Hypnotherapie een hulpmiddel zijn voor psychologische begeleiding. De hypnotische Staat van Zijn, trance, maakt het mogelijk voor cliënten om oplossingen te vinden voor hun verborgen of pijnlijke gedachten, herinneringen en emoties. Iemand die niet bekend is met de praktijk kan de vraag stellen: “Wat is Hypnotherapie en wanneer wordt dit ingezet?”

0‘Hypnotherapie, ook wel hypnose en hypnotische suggesties, is een vorm van geestelijke gezondheidszorg. De medische professie beschouwt dit als een geldige complementaire en alternatieve geneeskunde.

Het kan een effectieve behandelmethode zijn voor mensen als de therapeut een getrainde professional is.

Tijdens de hypnose sessie maken Carla of Henk gebruik van mentale beelden en verbale herhalingen om voor de cliënt in kwestie een ontspannen toestand, trance, te bereiken. Door middel van geleide ontspanning en intense focus, bereikt de cliënt een verhoogd gevoel van bewustzijn.

Tijdens hypnotherapie, de therapeut maakt gebruik van mentale beelden en verbale herhaling te helpen de patiënt te bereiken trance toestand. Door middel van geleide ontspanning en intense focus, de patiënt bereikt een verhoogd gevoel van bewustzijn. Deze trance-achtige toestand blokkeert de buitenwereld en opent de geest voor suggesties.

  • Top hypnotherapeut
  • Familiebedrijf
  • International Coaches
  • Onze hypnotherapie sessies zijn persoonlijk of via skype.

Bent u op zoek naar de Nederlandse top van hypnotherapeuten?

Vul dan onderstaand formulier in en Carla of Henk Beljaars neemt zo snel mogelijk contact met u op. Er wordt direct een afspraak gemaakt voor de eerste hypnose sessie.


Henk & Carla Inzigd

Bel +31 858 885 751