Inzigd

Het opleidingsinstituut Inzigd verzorgt al sinds 2003 opleidingen op het gebied van communicatie. Met het geven van deze opleidingen willen wij mensen een kans bieden om zich persoonlijk te ontwikkelen en om hun communicatievaardigheden te verbeteren.

Als opleidingsinstituut is het niet alleen belangrijk om je cursisten meer kennis te bieden, maar ook om zelf altijd op zoek te blijven naar nieuwe en interessante informatie. Hier groeien wij zelf door, maar de belangrijkste reden is dat wij onze cursisten nieuwe onderwerpen willen geven om zich zelf te kunnen blijven ontwikkelen. Mensen die op persoonlijke titel begeleiding nodig hebben kunnen ook gebruik maken van onze kennis en ervaring. Wij zijn expert op het gebied van het achterhalen van werk- en motivatiestrategieën. Dit wordt niet alleen aangeboden voor volwassenen, maar ook speciaal voor kinderen.

Carla Beljaars heeft 21 jaar ervaring als leerkracht in het basis en speciaal onderwijs. Ze heeft technieken uit de hNLP vertaald naar nieuwe invalshoeken om kinderen te kunnen helpen met leer- en gedragsproblemen. Deze manier van coachen is tevens verwerkt in een opleiding die te volgen is bij Inzigd.

Henk Beljaars heeft voor hij in aanraking kwam met hNLP 21 jaar gewerkt al klinisch chemisch analist in het St. Jans Gasthuis te Weert. In zijn baan was hij vooral bezig met instructies geven over hoe het anders en beter kon. Hij merkte dat communicatie een sleutelrol is binnen het overdragen van kennis. Henk komt uit een ondernemersfamilie en hij wilde niet achter blijven. Dat is ook de rede dat Henk hNLP vooral toepast in het bedrijfsleven.

Nu zijn Henk en Carla al een aantal jaren samen druk met het runnen van hun opleidingsinstituut INZIGD. Wat ze met veel plezier en passie doen. Ze vullen elkaar aan, maar hebben tegelijkertijd hun eigen expertise. Zij zijn ook beiden Master Trainer NLP en hNLP.

Inzigd is aangesloten bij de NICABM (National Institute for the Clinical Application of Behavioral Medicine) in Mansfield, CT in Amerika. Deze organisatie wordt weer erkend en goedgekeurd door de APA (American Psychology Assosiation) in Washington, DC in Amerika. En bij de ABNLP ( American Board of NLP) ABH ( American Board of Hypnosis).

Doordat Inzigd bij deze organisatie is aangesloten blijven wij altijd op de hoogte van de nieuwste wetenschappelijke onderzoeken op het gebied van psychologie. Henk en Carla volgen maandelijks een seminar online om zelf bij te leren, zodat ze u van de beste en de meest recente informatie en kennis kunnen voorzien.

Sinds september 2018 heeft Inzigd een Online leeromgeving. Kijk op www.inzigd.tv voor meer informatie

 

Inzigd bij ‘Altijd Jong’