Kind- en Jeugdcoach met Inzigd

Jeugdcoach met Inzigd is voor diegene die kinderen aan het hart gaan. Deze opleiding kan alleen gevolgd worden na het positief afsluiten van de hNLP Practioner Coach opleiding en de Ericksoniaanse Hypnose opleiding.

Jeugdcoach met Inzigd is de opleiding waarmee wij de persoonlijke effectiviteit van zowel de coach als het kind willen vergroten.

Iedereen maakt het vast wel eens mee dat een kind zegt: “Dat kan ik niet! Dat vind ik moeilijk!” Of je ontmoet een kind dat niet lekker in zijn vel zit. Hoe kunnen we dit kind het beste op weg helpen om de problemen of negatieve gevoelens om te zetten naar een positieve staat van zijn, waarin het vol verwachting nieuwe uitdagingen durft aan te gaan?

Inzigd pakt het totale probleem aan voor een zo goed mogelijk resultaat. Kinderen gaan weer stralen en hebben weer plezier in datgene waar ze een hekel aan hadden. Denk aan lezen, rekenen, jaloers zijn, laag zelfbeeld, spelling en boosheid.

Tijdens deze opleiding komen de volgende coach technieken aan bod:

  • Werken met submodaliteiten.
  • Familietherapie van Virginia Satir.
  • Hypnotische taalpatronen van Dr. Milton Erickson.
  • Familieopstellingen.
  • Ademhalingstechnieken.
  • Technieken van hNLP, zoals ankeren, achterhalen van strategiën en fobie-model.

De vooropleiding hiervoor is hNLP Practioner Coach opleiding en de opleiding tot Ericksoniaanse Hypnotherapeut voor de hypnotische taalpatronen. Jeugdcoach met Inzigd is een training van 4 dagen waar alles helemaal wordt uitgespit. Tijdens de opleiding worden alle technieken ondergaan door de deelnemers. Alle wetten van communicatie worden dan congruent en consequent geleefd door de coach.

De opleiding duurt 4 dagen.

De investering bedraagt €1250,- dit is inclusief lesmateriaal.Wilt u vrijblijvend meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op.