Kinderen

kinderen
Volgens de statistieken heeft 15 % van de kinderen leer- en/of gedragsproblemen. Denk aan lezen, rekenen, ADHD, concentratie, angsten en fobieën, zelfvertrouwen, relatie ouder-kind, stotteren, allergieën enz. Het schort vaak aan inzichten over hoe interne communicatie extern te maken.

Hoe kunnen we effectief communiceren met kinderen?

Hoe kunnen we de relatie met kinderen verbeteren door middel van waarnemen en taal? Wij leren om vooral geen advies aan te dragen. Wel leren we de coach om vragen te blijven stellen, zodat het kind zelf het antwoord geeft en daardoor tot zijn eigen unieke inzicht komt wat de oplossing is voor zijn probleem. Hierdoor komt het kind weer in zijn eigen kracht en verhoogt het zelfvertrouwen en het zelfbeeld.

Ieder kind heeft wel eens een steuntje in de rug nodig, een duwtje in de goede richting. Wij verzorgen training voor coaches om kinderen te helpen het maximale uit hun talenten te halen. Ook kunt u bij ons een afspraak maken voor een coach gesprek met uw kind. Echt aandacht! Dat heel belangrijk bij kinderen. Soms is dit het enige wat ze nodig hebben. Iemand die naar hun luistert, hun gevoelens en gedachten waarneemt. Vaak ligt de oplossing veel dichterbij dan je zelf denk!

Wilt u meer weten over kindercoach Sessies? Klik dan hier!