Omdat alles altijd in beweging is, willen wij dat ook blijven. Daarom breiden wij onze diensten uit door het organiseren van Masterclasses. Op deze manier willen wij onderwerpen die in onze opleidingen naar voren komen verder uitdiepen. Ook biedt het een alternatief voor mensen die geen volledige opleiding willen volgen, maar zich toch willen verdiepen in specifieke onderwerpen.

U hoeft geen vooropleiding hebben gehad om de masterclasses te volgen. Kijk in onze agenda voor alle data. Klik hier!

Masterclass Talent Coaching (Metaprogramma’s)

Hoe kan ik mijn personeel zo inzetten dat ik betere resultaten boek? Hoe kan ik als werkgever ervoor zorgen dat al mijn personeel gemotiveerd aan de werkdag begint? Hoe kom ik erachter waar de ware talenten van mijn personeel liggen en hoe weet ik zeker dat ik de juiste persoon heb aangenomen?
Lees Meer…

Masterclass Presenteren

Iedereen kent het wel. De zenuwen voorafgaand aan een presentatie. Of het nu voor een grote of een kleine groep is en of deze vijf minuten of een uur in beslag neemt. Bij Inzigd gaan wij ervoor zorgen dat u nooit meer zenuwachtig voor een groep mensen hoeft te verschijnen. Wij leren u hoe u goed kunt inspelen op het publiek en de inhoud van uw presentatie.

Wat moet ik vertellen en hoe? Hoe maak ik goed contact met mijn publiek en hoe houd ik de aandacht vast? Hoe stel ik mijn verhaal en presentatie af op mijn doelgroep? Dit zijn de vragen die wij samen met u gaan beantwoorden.
Lees Meer…

Masterclass Onbewust Coachen i.s.m. Matt Hundson

Deze masterclass is speciaal voor coaches die hun coach vaardigheden willen aanscherpen en vergroten. Voor deze masterclass komt hNLP en Hypnose Trainers Matt Hudson speciaal vanuit New Castle (UK) naar Nederland. Wij combineren onze kennis, zodat u de nieuwste trends op het gebied van coachen kunt ervaren.

Het Onbewust Coachen houdt in dat u zich als coach nog beter leert te focussen op verborgen boodschappen die mensen laten zien door hun houding en gedrag. Vervolgens is het ook belangrijk dat u leert om de goede vragen te stellen. U leert dus op een hoger niveau waar te nemen en hoe hier op te reageren. Zo kunt u problemen die zich op een onbewust niveau bij u cliënten voordoen sneller achterhalen en oplossen.

Als coach mag u deze kennis en ervaring niet missen! 
De Masterclass wordt verdeeld over 2 dagen in het weekend. 
De investering voor deze Masterclass bedraagt €340,- in totaal. 
Dit is inclusief een overheerlijke lunch en lesmateriaal. 
Voor meer informatie over Matt Hudson en Onbewust Coachen (Unconscious Coaching): www.motivationalchange.com

Masterclass Ankeren (stimulus & respons)

Deze Masterclass is voor coaches en trainers en particulieren die ankeren meer willen toepassen. Ankeren gaat over mensen in een goede staat van Zijn “verankeren” en dat de persoon in kwestie deze staat van Zijn zelf kan oproepen. Ankeren kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld door kinesthetisch ankeren (ankeren door aanraking), maar ankeren kan ook door gedrag en taal op de goede manier toe te passen.

Hoe breng ik mensen in de juiste emotionele staat van Zijn? Hoe kan ik een goede staat van Zijn conditioneren?

Ankeren kan op veel verschillende aspecten worden toegepast, bijvoorbeeld om discipline te kunnen blijven opbrengen om te studeren of te sporten. Ook kan het helpen bij stressvolle situaties als een sollicitatie gesprek of bij presentaties.

Breng de positiviteit terug in uw leven en in dat van anderen! 
De Masterclass wordt verdeeld over 2 dagen in het weekend. 
De investering voor deze Masterclass bedraagt €340,- in totaal. 
Dit is inclusief een overheerlijke lunch en lesmateriaal.

Masterclass Strategiën

Als coach kom het wel voor dat cliënten een probleem hebben dan steeds terugkeert. Welke oplossing er ook wordt geboden, de client blijft tegen zijn of haar probleem aan lopen of het gewenste resultaat wordt niet behaald.

Wat doe je dan als coach?

Het is belangrijk dat een coach achter de onderliggende strategie van de client komt. Hiervoor moet je als coach op het juiste detail-niveau komen en of de strategie helemaal niet werkt of het is wellicht niet de meeste optimale strategie.

Door in te zoomen op de strategie ontstaat er een bewustzijn bij de client. Dit is nodig voor het introduceren van een nieuwe strategie.

Wat leert u in deze masterclass

Hoe kom je op het gewenste detail-niveau op de achterliggende strategie te kunnen achterhalen?
Welke vragen moet je stellen?
Hoe installeer je een nieuwe strategie?
Hoe kom je erachter dat de nieuwe strategie succesvol is?

De Masterclass wordt verdeeld over 2 dagen in het weekend. 
De investering voor deze Masterclass bedraagt €340,- in totaal. 
Dit is inclusief een overheerlijke lunch en lesmateriaal.