Pippi – Verwendag (Pippi Langkous Principe)

Vanaf januari 2015 organiseer ik een Pippi-verwendag. Dit is vanuit het Pippi Langkous Principe.

Ik ga met 1 persoon aan de slag om de manier hoe Pippi in het leven staat te laten ervaren. Het is weer luisteren naar je intuïtie.

  • Zit jij niet lekker in je vel?
  • Heb je overdag geen energie omdat te doen wat je graag wil?
  • Zit je veel in je hoofd?
  • Ben jij van uitstellen?
  • Heb je allerlei plannen en doe je er niets mee?

Veel leren dus over jezelf. Je gaat weer (her)ontdekken wat je talenten en kwaliteiten zijn. Je gaat leren wat de betekenis van jouw innerlijk stemmetje is en hoe het je af kan houden van wat je echt heel graag wil in jouw leven.

Ikzelf heb na het lezen van dit boek een droom gehad dat ik op zangles moest gaan. Vroeger kon ik heel goed zingen. En door 21 jaar voor de klas te staan waren mijn stembanden in mijn beleving versleten. Ik heb er gehoor aan gegeven en ben nu op zangles. Ik voel me SUPER en GEWELDIG en ik kan nu ook nog zingen. Ik had de overtuiging dat bij zingen je alleen je stembanden gebruikt. Fout. Ik zing nu met mijn hele lijf.

Dus als je interesse hebt neem contact op met mij dan kan ik erover vertellen. En wie weet wat jij nog allemaal gaat doen???? Is de volgende Pippi-verwendag voor jouw???

Wij starten om 9.30 uur tot 17.00 uur met persoonlijke begeleiding.

Je krijgt een overheerlijke lunch aangeboden.

De bijdrage voor deze dag is €385,00