De mentale staat van zijn is heel belangrijk bij topsport. Inzigd verzorgd sportcoaching voor individuen, teams en coaches.

De mentale staat van zijn is heel belangrijk bij topsport. Alles hangt af van een korte periode van succes, in een team of individueel. Bij individuele sporten ga je de strijd een met jezelf en met teamsporten moet er ook nog rekening gehouden worden met andere persoonlijkheden. Hoe ga je hier goed mee om? Hoe haal je het beste resultaat voor jezelf en in het team. Hoe ga je om met verlies en succes? In hoeverre heeft jou mentale staat van Zijn invloed op het resultaat tijdens wedstrijden en competities? Hoe creëer je het ideale team dat sterk is in samenwerking?

Dit zijn vragen waar een sportcoach zich mee bezig houdt. Bij Inzigd worden coaches opgeleid om hun team of individuele sporter optimaal te begeleiden in hun weg naar de overwinning. Ook worden er persoonlijke coach gesprekken aangeboden voor sportcoaches, maar sporters kunnen ook in samenwerking met hun huidige coach een sportcoach sessie aanvragen (ook voor teams).

Wilt u meer informatie over de opleidingsmogelijkheden of wilt u meer weten over een individuele sportcoach sessie?

Neem dan contact met ons op.