Trainers Training

U heeft de hNLP/NLP Practitioner en hNLP/NLP Master Practitioner opleiding met goed resultaat afgesloten en u bent toe aan nog meer verdieping binnen het hNLP/NLP vlak.

Inzigd biedt de gecertificeerde Trainer’s Training aan waarmee u gerechtigd bent de hNLP/NLP Practitioner en hNL/NLP Master Practitioner trainingen zelf te verzorgen. Natuurlijk levert het ook genoeg materiaal op om uw vaardigheden als trainer uit te breiden.

In deze training staan de vragen centraal:

1. Hoe maak ik mijn training interactief en inspirerend? 2. Hoe houd ik de aandacht en energie hoog?

De extra beleving die u aan uw cursisten kunt meegeven staat centraal. U ontdekt uw inspirerende kracht en weet deze in te zetten op een manier die bij u past.

Resultaat:

1. U bent in staat als professionele trainer uw cursisten op verschillende manieren te motiveren en inspireren; 2. U kent de werking van verschillende, actiegerichte werkvormen en bent in staat om hiermee te improviseren; 3. U weet uw cursisten te stimuleren, uit te dagen en te confronteren; 4. U bent in staat om de juiste werkvormen te kiezen die aansluiten bij de opleidingstrajecten die u uitvoert; 5. U bent in staat om oude gewoontes los te laten en nieuwe creatieve oefeningen en technieken toe te passen;

U weet waar uw inspirerende kracht ligt en bent in staat deze op natuurlijke wijze in te zetten; Trainers of trainers in wording die hun vaardigheden willen vergroten op het gebied van afwisselend en energiek trainen met persoonlijke aandacht.

Programma: 1. Hoe ga je om met mis-matchers 2. Embedded commands 3. Metaforen en hoe te gebruiken 4. Gebruik van hoe, waarom, wat, hoezo 5. Structuur van je charisma 6. Groepsproces 7. Hoe verloopt het motivatieproces 8. Communiceren op verschillende levels 9. Opzetten van een Practitioner en Master training 10. Gebruik van de energie in de ruimte 11. Stemgebruik 12. Motivatie van je publiek 13. Uptime trance 14. Gebruik van hypnose in hNLP/NLP.

De laatste 2 dagen nemen in beslag door certificering. De eerste dag is een test. U stelt een persoonlijk presentatie plan op. De resterende dagen bestaan uit evaluaties, demo dagen en het verzorgen van presentaties. Indien u voor deze dagen slaagt ontvangt u een certificaat.

Wij zijn aangesloten bij de ABNLP = American Board of NLP daar kunt u zich ook bij aansluiten als trainer of opleidingsinstituut.

Trainingsduur: 16 dagen incl. evaluatie en certificering 4 dagen

Kosten training: €4000,00

Tijden: 12.00 uur tot 19.00 uur