Workshop Presenteren

Iedereen kent het wel. De zenuwen voorafgaand aan een presentatie. Of het nu voor een grote of een kleine groep is en of deze vijf minuten of een uur in beslag neemt. Bij Inzigd gaan wij ervoor zorgen dat u nooit meer zenuwachtig voor een groep mensen hoeft te verschijnen. Wij leren u goed in te spelen op uw publiek , doelgroep en de inhoud van uw presentatie.

We starten om u te leren hoe u een motiverende minste kunt creperen bij uw publiek. Daardoor blijven ze langer en beter betrokken en gemotiveerd om naar uw verhaal te luisteren.

Wat moet ik vertellen en hoe? Hoe maak ik goed contact met mijn publiek en hoe houd ik de aandacht vast? Hoe stel ik mijn verhaal en presentatie af op mijn doelgroep? Dit zijn de vragen die wij samen met u gaan beantwoorden.

Een goede presentatie zit hem niet alleen in het verhaal, maar ook in de houding en taalgebruik van de presentator. Wij maken u bewust van hoe u overkomt op een groep mensen en hoe u dit anders en beter kunt doen. Als presentator is het belangrijk dat u flexibel blijft en dat u uw verhaal kunt aanpassen aan iedere doelgroep. Uw verhaal overbrengen met passie en enthousiasme. Dat is het doel!

Presenteer u zelf naar de top!